Kracht in deze tijd

Voor zijn sterven zei hij: 'Daar kan ik meer doen dan hier. Wie mij roept, zal ik helpen. Wie hulp nodig heeft, zal ik helpen. Ik ben jullie vriend en zal dat altijd blijven'. En zo is het ook gebeurd. Ook na zijn dood gingen de genezingen door en bleven mensen hulp ontvangen in de meest uiteenlopende situaties.

Veel van de mensen, die zich nu nog met zijn leer bezighouden, zijn op wonderbaarlijke wijze genezen van lichamelijke belastingen en/of ontvingen hulp bij geestelijke problemen. Mensen, die jarenlang van dokter naar dokter gelopen zijn en te horen kregen dat hun kwaal ongeneeslijk was, functioneren weer normaal. Depressieve en gestresste mensen zien het leven weer zitten. De levensvreugde neemt toe, inzichten groeien en de omgang met dagelijkse problemen wordt makkelijker.

Vaak verandert het leven van de persoon in kwestie totaal.
De heilstroom

In de loop der tijden zijn er altijd al genezers, zieners en 'wegwijzers' geweest.

Wat Bruno Gröning zo bijzonder maakt, is dat wij zelf, ook nu, op elk moment en waar dan ook, de verbinding met de goddelijke genezingbrengende kracht kunnen ervaren.

Dit zonder afhankelijk te zijn van anderen.Verspreiding van de leer

Om het juridisch mogelijk te maken zijn werk als geestelijk genezer voort te zetten is er tijdens zijn leven een vereniging opgericht. Van deze Duitse vereniging zijn wij een zusterorganisatie waarmee wij samenwerken om deze leer ook in Nederland onder de aandacht van de mensen te brengen.

Wij weten maar al te goed hoe moeilijk het voor een mens is om alleen zijn weg te vinden in deze drukke wereld met eenzijdige aandacht voor het materiele.

Om in alle rust samen de kracht op te nemen en ervaringen uit te wisselen, komen wij eenmaal in de drie weken een avond bij elkaar.

Er zijn diverse groepen in verschillende plaatsen. Klik hier voor de agenda.